Rólunk

Hegesztéstechnikai szaküzlet és szerviz

9Cégünket 1997. szeptember 2-án nagykanizsai telephellyel és üzlethelyiséggel családi vállalkozásként Gál Albert és Gál Zoltán alapította.

1998-ban tevékenységünk szerviz szolgáltatással is kiegészítettük.

Jelenleg 9 fővel dolgozunk, a Dunántúl területén értékesítünk kollégáinkon, és konszignációs raktárainkon keresztül.

A hegesztéstechnikai ágazat mellett, ipari gépek, berendezések, szerszámgépek, vágó és csiszoló anyagok, kézi szerszámok, elektromos kisgépek, munkavédelmi felszerelések, az ipart kiszolgáló segédanyagok, technikai spray-k forgalmazásával és építőipari gépek kölcsönzésével is foglalkozunk.

Szerviztevékenységünk mellet időszakos érintésvédelmi és szabványossági, felülvizsgálatokkal és lánghegesztő eszközök időszakos felülvizsgálatával is foglalkozunk. Épületvillamossági szerelések, valamint kivitelezési, karbantartási, felújítási munkák és az ehhez szükséges szerszámgépek, ipari gépek, berendezések forgalmazása is cégünk tevékenységi köreihez tartozik, mellyel főképp beruházó cégek számára szeretnénk kedvező beszerzési lehetőséget kínálni.

Szakmai és technológiai szaktanácsadással is állunk partnereink rendelkezésére. Forgalmazott termékeink kiválasztása során minden alkalommal fontos szempontot jelent az ár-érték arány figyelembe vétele mellett, hogy elismert nevű minőségi termékeket képviseljünk a piacon.

2013 januárjától cégünk megújult környezetben, komfortosabb telephelyen, kibővült árukészlettel tudja szolgáltatásait biztosítani partnerei részére.

A jövőben szeretnénk szervizünk tevékenységét még szélesebb körben kiterjeszteni. Beszállítóinkkal cégünk által forgalmazott gépek területi garanciális és garancián túli márka szervizeként is üzemelünk.

Beszállító körünk bizalmát élvezve, és vevőink, partnereink gyors és szakszerű kiszolgálását szem előtt tartva, még nagyobb forgalmat igyekszünk generálni.

Az általunk forgalmazott termékek és szolgáltatások területén belül, a folyamatos szakmai fejlődést tartjuk szem előtt.

Üzletünkben széles választékot talál mind ipari, mind otthoni felhasználásra hegesztő gépekből, plazmavágó berendezésekből.

Nálunk megtalálja az Önnek legmegfelelőbb hegesztő anyagot, és az ehhez szükséges egyéb segédanyagokat, fogyó, kopó alkatrészeket, legyen szó hobbi, vagy speciális ipari felhasználásról.

2019 januártól termékkínálatunk kibővült építőipari kis és nagy gépek /elektromos ill. benzin-dízel üzemű / valamint a hozzájuk tartozó kiegészítők forgalmazásával.

Kapcsolat

Két Gál Bt.
8800 Nagykanizsa Récsei u. 17
93 325 911; 30 256 99 48
ket.gal@t-online.hu
 H-P 7.00-17.00
   SZ 8.30-12.00

Népszerű kategóriák